YUKARI

Sürdürülebilir Yaşam

Eklenme Tarihi: 19 Ağustos 2017

IKEA’dan kendin yap Jon Snow pelerini

  • IKEA Norveç'in hazırladığı kılavuz, Jon Snow pelerini hazırlamak için ipucu veriyor.

    Televizyon tarihinin en büyük prodüksiyonlarından Game of Thrones, sadece senaryosuyla değil, dünyanın dört köşesine yayılan çekim mekanları, geniş kadrosu ve farklı coğrafyalara uygun kostüm yelpazesiyle de ayrışıyor. Kadro bu kadar geniş, kostümler de bu kadar çeşitli olunca, kostüm tasarımcılarının yaratıcı çözümler geliştirmesi gerekebiliyor. 
     
    Dizinin kostüm tasarımcılarından Michele Clapton, geçtiğimiz yıl bu konuda ilginç bir açıklama yapmış ve Gece Nöbetçileri’nin siyah pelerinlerinin IKEA kilimlerden yapıldığını belirtmişti. Clapton’ın açıklamalarına göre, Game of Thrones kostüm ekibi, IKEA kilimleri kesip, biçip, boyayıp şekillendirerek pelerin formuna sokuyor. 

    Haberin yayılmasının ardından, Jon Snow’un hangi IKEA kilimi kullandığıyla ilgili sorular yayılmaya başladı. Bu gündeme tepkisiz kalmayan IKEA Norveç, meşhur kullanma kılavuzlarından yayınlayarak herkese Jon Snow olmanın kolay yolunu gösterdi:

    Görsel, Marie Claire'den alınmıştır. 
     
    Jon Snow, Ludde, Tejn veya Fardrup'tan hangisini tercih etti bilemiyoruz fakat siz siz kiliminizi Vinter gibi kesip Gece Nöbeti'ne katılabilirsiniz. Kendin yap prensibini kullanarak, Game of Thrones sevginizi, sürdürülebilir yaşam alışkanlıklarınızla birleştirmek için iyi bir fikir...

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu