YUKARI

Sürdürülebilir Yaşam

Eklenme Tarihi: 31 Mart 2017

Askıda İyilik Var

  • Askıda Ne Var, üniversite öğrencilerinin yaşam kalitesini artıracak ürün ve hizmetlerin bağışlanması için bireysel ve kurumsal çözümler sunuyor.

    Ülkemizdeki ilk sosyal girişimler arasında yer alan Askıda Ne Var, 2012 yılından bu yana, üniversite öğrencilerine yemek, kıyafet, tiyatro bileti, konser bileti, kitap, yurt dışı staj gibi ürün ve hizmetlerin ücretsiz sunulmasına aracılık ediyor. 
     
    “Askıda ekmek” geleneğinden esinlenerek yola çıkan Askıda Ne Var’da gönüllü kişiler, üniversite öğrencileri için askıya yemek bırakabiliyor. Markalar ise kendi ürün ve hizmetlerini askıya bırakarak öğrencilere destek sağlıyor. Böylece gençlerin daha fazla sosyal aktiviteye katılabilmeleri, paylaşım kültürü kazanmaları ve kendilerini mümkün olan en iyi şekilde geliştirebilmeleri için imkan yaratılmış oluyor.
     
    Askıda Ne Var, aylık ortalama 12.000 üniversite öğrencisine ürün veya hizmet sağlıyor. Öğrencilerin tek yapması gereken sisteme kaydolmaları, kampanyaları takip etmeleri ve sosyal medya aracılığıyla başvurdukları kampanyaları paylaşmaları. 

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu