YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 23 Mart 2010

İstanbul Büyük Enerji Yürüyüşü Yapılıyor

  • 22.03.2010

    İstanbul Büyük Enerji Yürüyüşü, "Adım Adım Sürdürülebilir Enerjiye" sloganı ile, 26 Mart 2010 Cuma günü Galatasaray-Taksim arasında Saat:15:00’te gerçekleştirilecek. Etkinlik Avrupa Sürdürlebilir Enerji Haftası kapsamında yapılıyor.

    Avrupa Sürdürülebilir Enerji Haftası (EUSEW-ASEH) 2005 yılında Avrupa Komisyonu tarafından başlatılarak, yenilenebilir enerji ve enerji verimliliğini arttırmak için gerçekleştirilen “Sürdürülebilir Enerji Avrupa Kampanyası” anahtar etkinliğidir. Avrupa Sürdürülebilir Enerji Haftası, Avrupa Komisyonu Yönetimi-Enerji ve Ulaşım adına EACI (Rekabetçilik ve Yenilik İçin Yönetim Kuruluşu) tarafından düzenleniyor. ASEH dördüncü kez, 22-26 Mart 2010 tarihleri arasında basta Brüksel’de olmak üzere pek çokşehirde gerçekleştiriliyor. ASEH’nın bu yılki odak konusu “Şehirlerin İklim Değişikliğine Karşı Girişimleri” olarak belirlenmiştir.

    ASEH’na dünyada en yakışan şehrin, İstanbul olacağı ve “Enerjimiz İstanbul’dan” sloganını seçen Kültür Başkenti İstanbul’a, İstanbul Sürdürülebilir Enerji Haftası’nın (İSEH) harika bir katkı yapacağı öngörülmektedir. Gerçekleştirilecek İstanbul Büyük Enerji Yürüyüşü’ne ve yanı sıra yürütülecek diğer etkinliklere, sivil toplum kuruluşları, mesleki sivil toplum kuruluşları, sektörel dernekler, kamu kurumları, eğitim kurumları, yerel yönetimler ve sektör medyası katılabilir.

    Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu