YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 23 Aralık 2009

ITU İşletme Mühendisliği Kulübü Çevre Dostu ve Yenilikçilik Odaklı Projeleri Çağırıyor

  •  İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü öğrencileri 3 – 6 Mart 2010 tarihleri arasında İTÜ Maçka Yerleşkesi’nde artık bir klasik haline gelen Yönetim Bilimleri Kongresi’nin on birincisini düzenleyeceklerdir. Kongre kapsamında tüm ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin katılabileceği bir proje yarışması yapılacaktır.

    Yarışmaya Yeşil İnovasyon (Çevre Dostu Yenileşim) konulu projeler kabul edilecektir. Yarışmanın sloganı “Gelecek, Senin Fikrinle Yeşerecek” olarak belirlenmiştir.

    Bilim Kurulu’nun değerlendirmeleri sonucunda belirlenecek olan 8 finalist proje 4 - 5 Mart 2010 tarihlerinde kongre katılımcılarına sunulacaktır. Dereceye girecek olan projeler, Sanayi Kurulu ve kongre katılımcılarının değerlendirmeleri sonucunda belirlenecektir.

    Yarışma esasları hakkında ayrıntılı bilgiye www.ybk.itu.edu.tr sitesinden ulaşılabilir, yarışmaya ön başvurular yine bu web sitesi üzerinden yapılacaktır.

    Proje Yarışması Ana sponsorluğunu İTÜ Geliştirme Vakfı`nın üstlendiği yarışma sonunda ilk 3’e giren projelere çeşitli hediyeler verilecektir.

    detaylı bilgi için tıklayınız>

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu