YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 16 Mart 2009

Su İle Gelen Kültür

  • 15.03.2009 Birgün
       
    Büyük Menderes Havzası içinde yer alan Aydın, Denizli, Uşak illerinin bir araya gelerek oluşturduğu Büyük Menderes Havzası Çevre Koruma Birliği önemli bir projeye imza atıyor. Birlik, foto muhabiri Ercan Arslan’ın kendileri için ‘Su İle Gelen Kültür’ adıyla hazırladığı fotoğrafları, 5. Dünya Su Forumu çerçevesinde, 18 Mart 2009 tarihinde Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda sergileyecek.

    Foto muhabiri Ercan Arslan’ın, Büyük Menderes Havzası Çevre Koruma Birliği adına hazırladığı ‘Su İle Gelen Kültür’ adını taşıyan fotoğraf sergisi, 5. Dünya Su Forumu çerçevesinde, 18 Mart Çarşamba, Saat 18.00’de yapılacak olan tanıtım kokteyliyle İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu Giriş Fuayesi’nde ziyaretçilere açılacak. Sergiye, Kültür ve Turizm Bakan Ertuğrul Günay, Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılması bekleniyor.

    Serginin, suların kirlenmesiyle kaybedilen ekolojik değerlerle birlikte, suyun getirdiği kültürün de yok olmaması için “önce farkına varalım” diyerek hazırlandığı belirtiliyor. Büyük Menderes Havzası Çevre Koruma Birliği adına ‘Su İle Gelen Kültür’ fotoğraf sergisini hazırlayan Ercan Arslan, tanıtım kokteylinde Büyük Menderes Nehri´nin öyküsünü katılımcılarla paylaşacak.

    http://www.birgun.net/life_index.php?news_code=1237117113&year=2009&month=03&day=15

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu