YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 28 Ağustos 2008

Çevreciler Çevreyi Nasıl Bıraktılar?

  • 26.08.2008 Haber 57

    Birkaç haftadır Sinop ili civarında Ecotopia adı altında Sinop, Sarıkum Doğal Hayatı Koruma alanında 50 farklı ülkeden 60 kişi, ülkemizden de 40...

    Birkaç haftadır Sinop ili civarında Ecotopia adı altında Sinop, Sarıkum Doğal Hayatı Koruma alanında 50 farklı ülkeden 60 kişi, ülkemizden de 40 kişinin katılımları ile çeşitli ülkelerden gelen insanlar geçtiğimiz günlerde bu bölgeyi teker teker boşalttılar. Biz de Haber57 gazetesi olarak merak ettik ve onların ardından kamp alanına giderek incelemelerde bulunduk.

    Kamp süresi boyunca doğada, doğal şartlarla hayatını sürdüren adını çevreci diye nitelendirdiğimiz çeşitli ülkelerden kişilerin katılımıyla gerçekleştirilen bu etkinliğin ardından kamp alanı ilk günkü geldikleri gibi hatta daha da  temiz bir vaziyette bırakılıp gidilmiş.

    Kamp alanına gelmeden 1 ay önce İncirpınarı'nda yapılan Keşkek gününden kalan çöpleri bile temizleyerek bugün bize gerçekten çevreci olduklarını kanıtladılar.  

    Gerek Nükleer Santrale Hayır eylemleriyle gerekse de doğal şartlar altında sıra dışı yaşam tarzlarıyla da olsa bizlere tertemiz bir çevre bırakarak Sinop'tan ayrıldılar.

    http://www.haber57.com/?view,ve3K7jLKrhDpKqKWZbI7lqD6NI5DD4aYJBuHpN6byCD4nzbCSvkyjQaXxQhJWZN1

     

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu