YUKARI

Sürdürülebilir Kalkınma

Eklenme Tarihi: 26 Kasım 2017

imece'den proje çağrısı: Toplumsal Cinsiyet Eşitliği

  • Geçtiğimiz aylarda nitelikli eğitim alanında destekleyeceği projeleri açıklayan imece, yeni destek programı için toplumsal cinsiyet eşitliğine odaklanan başvuruları bekliyor.

    İnovasyon platformu ATÖLYE ve Zorlu Holding’in kurucu ortaklığı, S360’ın stratejik partnerliği ile hayata geçirilen sosyal inovasyon platformu imece, yeni dönem destek programı için başvuru takvimini açıkladı.

    imece platformu,  ele alacağı toplumsal meseleleri belirlerken, öncelikli olarak Birleşmiş Milletler’in sürdürülebilir kalkınma için belirlediği 17 hedefi göz önüne almış ve “Nitelikli Eğitim”, “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” ve “Eşitsizliklerin Azaltılması” başlıklarını kendine hedef belirlemişti.

    Bu kapsamda, 2017'nin başında Nitelikli Eğitim konusundaki projeler için çağrı yapan imece, seçilen dört projeyi Haziran 2017'de açıklamıştı. imece’nin yeni döneminde ise, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konusunda çözümler üreten projeler hibe ve danışmanlık desteği alacak.

    Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konusundaki dönüşüme destek verecek bir projeniz varsa, destek programına katılmak için imece'nin internet sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu