YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 19 Nisan 2012

Ankara'da enerji verimliliği paneli düzenleniyor

  • 18 Nisan 2012 Yeşil Ekonomi
    ODTÜ Mezunlar Derneğinde "Kullanılmayan Enerji: Enerji Verimliliği" konulu panel düzenlenecek.

    21 Nisan 2013 Cumartesi günü saat 13:30'da ODTÜ Mezunlar Derneği Vişnelik Tesisinde "Kullanılmayan Enerji: Enerji Verimliliği" başlıklı bir panel düzenlenecek.

    ODTÜ Mezunları Derneği Enerji Komisyonu Üyesi Erdal Coşkun'un moderatörlüğünü üstleneceği panelde , ETKB Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Erdal Çalıkoğlu, TMMOB-MMO Enerji Danışmanı Tülin Keskin ve Enerji Yönetim Derneği Kurucusu ve Eser Enerji Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Arif Künar konuşmacı olarak yer alacak.

    Etkinlik ile ilgili yapılan açıklamada enerji verimliliğinin-etkinliğinin; en önemli, en temel, en büyük, en kolay, en ucuz, en çabuk ve en çevreci sürdürülebilir enerji kaynağı olduğu fakat ülkemizde yeterince kullanılamadığı belirtildi.

    Açıklamada ayrıca panelde Türkiye'de enerji verimliliği alanıdna bugüne kadar yapılanlar, yapılamayanlar ve yapılması gerekenlerin yeniden masaya yatırılacağı ifade edildi. Panelde konuşulacak konular arasında “Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü”, yürürlüğe giren “Enerji Verimliliği Strateji Belgesi” ve “Enerji Verimliliği Merkezi” gibi konularda bulunacak.

    Haberin detayına ulaşmak için tıklayınız.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu