YUKARI

Sürdürülebilirlik Kütüphanesi

Eklenme Tarihi: 26 Ekim 2021

Geleceğin yöneticileri için sürdürülebilirlik örnekleri

  • Dr. İzel Levi Coşkun, yıllardır yürüttüğü sürdürülebilirlik çalışmalarını ve köklü bir şirketin sürdürülebilirlik ekseninde dönüşüm hikâyesini kaleme aldı.

    Pandemiden sonra tüm dünyanın gündemine oturan ve modadan gıdaya, sanayiden yazılıma birçok sektörü geri dönüşü olmayacak şekilde dönüştürmeye başlayan sürdürülebilirlik kavramı birçoğumuz için çok yeni. Mazars Denge CEO’su ve Kurumsal Sürdürülebilirlik Elçisi Dr. İzel Levi Coşkun, yıllardır yürüttüğü sürdürülebilirlik çalışmalarını ve köklü bir şirketin sürdürülebilirlik ekseninde dönüşüm hikâyesini kaleme aldı. Süreklilik ve sürdürülebilirlik arasındaki 10 temel farkı açıklayan kitap, iş dünyasında sürdürülebilirlikle ilgili derinlemesine uygulama örneği açığını kapatmakla kalmıyor, geleceğin yöneticileri olan gençlere ışık tutmak ve sürdürülebilirlik bakış açısı kazandırmak üzere raflarda meraklılarını bekliyor.

    Kaybedecek daha fazla zaman yok
    Dr. İzel Levi Coşkun’un yaşam tecrübelerini samimi bir dilde aktardığı kitapta herkes için umut var: ‘İnsanlık olarak kendi yaşam muhasebemizi tutarken nice ağacı, diğer canları görmezden geldik, umursamadık ve telafisi zor, çok büyük hatalar yaptık. Bu hataların yaşam tarzımızın bir parçası haline gelip sanki vazgeçilmez doğrularımızmış gibi bizi yönlendirmesine, hatta yönetmesine göz yumduk. Bu yüzden de yaşam terazisinin dengesi hem insanlığı hem de tüm gezegeni tehlikeye atacak şekilde bozuldu. Şimdi hâlâ daha fırsat varken bu dengeyi yeniden sağlamak yine elimizde. Gerçeklerin farkına vararak denemenin ve dönüşümü başlatmanın tam zamanı. Kaybedecek daha fazla zaman yok.’

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu