YUKARI

Sürdürülebilirlik Kütüphanesi

Eklenme Tarihi: 16 Ocak 2020

Ekoloji mücadelesi Açık Yeşil 2 ile raflarda

  • Ömer Madra ve Ümit Şahin tarafından hazırlanan Açık Yeşil rehber dizisinin ikinci kitabı raflardaki yerini aldı. Kitap, kuşaklar arası adaletsizliğin ve gezegen üzerindeki yıkıcı insan hakimiyetinin son bulması için çarpıcı bir uyarı niteliğinde.

    Açık Radyo’da on yılı aşkın süredir devam eden Açık Yeşil programı, Türkiye ve dünya çapında ekoloji mücadelesinin seyrini kayıt altına alıyor. Program kapsamında teoride ve pratikte ekolojik yaşamı anlatan rehber kitap dizisi Açık Yeşil’in ikincisi de raflardaki yerini aldı. Ömer Madra ve ve Ümit Şahin tarafından hazırlanan Açık Yeşil 2’de Türkiye ve dünya çapında ekoloji mücadelesi gözler önüne seriliyor.

    Uyanışa davet niteliğinde

    Açık Yeşil 2, okurun dünyanın dört bir yanında, tüm kıtalarda cereyan eden ve neredeyse 7.6 milyon insanı sokaklara döken, yeryüzünün en büyük kitlesel hareketlerinden birine tanıklık etmesini sağlıyor. Kitapta iklim bilimine ilişkin yayınlanmış en güncel raporların yanı sıra, önde gelen ekolojistler ve iklim aktivistleriyle yapılan görüşmeler de yer alıyor. Açık Yeşil’in ikinci kitabı, kuşaklar arası adaletsizliğin ve gezegen üzerindeki yıkıcı insan hakimiyetinin son bulması için çarpıcı bir uyarı niteliğinde.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu