YUKARI

Sürdürülebilir İş

Eklenme Tarihi: 29 Aralık 2017

Kurumsal Sürdürülebilirlik Sertifika Programı başlıyor

  • REC Türkiye ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen Kurumsal Sürdürülebilirlik Sertifika Programı (KSSP) 11. dönemi başvuruya açıldı.

    Bölgesel Çevre Merkezi (REC) Türkiye ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) tarafından özel sektör profesyonelleri için tasarlanan Kurumsal Sürdürülebilirlik Sertifika Programı (KSSP), kurum temsilcilerinin öncülüğü ile sürdürülebilirlik vizyonunu kurumların stratejilerine yansıtmasını hedefliyor.

    KSSP, REC tarafından 2004’ten bu yana Sürdürülebilir Kalkınma Akademisi kapsamında birçok Avrupa ülkesine sunulan eğitim programlarının Türkiye'deki üniversitelerin katkılarıyla geliştirilmesiyle oluştu. Program kapsamındaki eğitimler; sürdürülebilirlik konusunda deneyimli uzmanlar tarafından, İstanbul’da Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliği ile veriliyor.

    Program Hakkında

    Kurumsal Sürdürülebilirlik Sertifika Programı, kurumların sürdürülebilirlik çalışmalarının yaygınlaştırılmasını sağlamak için çalışanların konuyla ayrıntılı bilgilendirilerek mesleki gelişimine destek verilmesini amaçlıyor. 

    Eğitim programı genel olarak kurumsal sürdürülebilirlik konusunda herkesin ihtiyaçlarına göre geliştirilirken kişisel ilgi alanlarına cevap olacak özel içeriğe de sahip. Program; interaktif çalıştaylar, müzakere eğitimleri ve farklı yöntemlerle katılımcıların aktif olmalarını sağlayacak teknikler sunuyor.

    Program, bütünleşik iki modülden oluşuyor:

    – Kurumsal Sürdürülebilirliğe Giriş
    – Kurumsal Sürdürülebilirliğin Uygulanması

    Haftaiçi iki gün 17.30 – 19.50 arasında, toplamda 16 ders ve 48 saatlik program “cafe dialogue” adlı sohbet toplantıları ve saha ziyaretleri de içeriyor. Dersler, hem Türk hem de uluslararası uzmanlar tarafından veriliyor.

    21 Mart - 10 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan KSSP'ye 15 Şubat 2018'e kadar bu linkten başvurabilirsiniz.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu