YUKARI

Duyurular

Eklenme Tarihi: 16 Eylül 2017

WWF-Türkiye, "Derin Ekoloji Akışı" Projesi ile Contemporary İstanbul'da

  • Doğayla insanın uyum içinde yaşadığı bir gelecek için çalışan WWF-Türkiye'nin 40. yılı için Artfactory Dreamteam'in hazırladığı "Derin Ekoloji Akışı" projesi Contemporary İstanbul'da ziyaretçilerle buluştu.

    100'den fazla ülkede 5 milyondan fazla destekçisi ile dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri WWF'in Türkiye ofisinin 40. yılkutlamaları kapsamında ilk etkinlik Contemporary İstanbul'da gerçekleşti.

    Küratörlüğünü Dila Kabakcı'nın gerçekleştirdiği "Derin Ekoloji Akışı" başlıklı proje, çağdaş sanatın ekolojiyi sahiplenen estetik tutumuyla uyumlu biçimde sanatseverler ve sanatçıları bir araya getirerek WWF-Türkiye'nın iletişimini güçlendirmeyi hedefliyor.

    40 yılda 40'tan fazla başarıya imza atan WWF-Türkiye, Comtemporary İstanbul misafirlerine 40 yılın kilometre taşlarına yer veren bir zaman çizelgesi ile sesleniyor. Proje kapsamında Dreamteam'e destek veren Bedri Baykam ve Mark Dion'un edisyonları da Artfactory'nin etkinlikteki alanında yer alıyor.


    "Derin Ekoloji Akışı" projesinin tanıtımı 17 Eylül akşamına kadar İstanbul Kongre Merkezi'nde, Artfactory Private Viewing Lounge'da görülebilir.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu