YUKARI

Duyurular

Eklenme Tarihi: 19 Ekim 2016

Doğum gününüz iyilik gününüz olsun

  • Bana En Güzel Hediye’ye kaydolup "doğum günüm iyilik günüm olsun" diyerek, doğum günü hediyenizi sivil toplum kuruluşları aracılığıyla büyük bir iyiliğe dönüştürebilirsiniz.

    Kutlama yapmasanız da her yıl doğum gününüzde gelen belki de size çok hitap etmeyen hediyelerden vazgeçip doğum gününüzde yeni bir şey denemeye ne dersiniz? 

    Bana En Güzel Hediye, doğum gününde yeni yaşına güzel bir iş yaparak başlamak isteyenlere pratik bir çözüm sunuyor. Bunun için basit birkaç adımı izlemeniz yeterli:
    1. Siteye kolayca kaydolun ve kişisel doğum günü bağış sayfanızı oluşturun.
    2. Bağış yapmak istediğiniz sivil toplum kuruluşunu seçin.
    3. Sevdiklerinizi sizin için bağış yapmaya davet eden kişisel bir mesaj oluşturun
    4. Son olarak, e-posta ve sosyal medya hesaplarınız aracılığıyla arkadaşlarınızı sivil toplum kuruluşlarına sizin adınıza bağış yapmaya davet edin.

    Yeni yaşınıza yeni bir heyecanla başlamak, çevrenizdekilere ümit aşılamak ve “doğum günüm iyilik günüm” demek isterseniz, siz de Bana En Güzel Hediye’yi deneyin. 

    Bana En Güzel Hediye aracılığıyla nerelere bağış yapabilirim derseniz… Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV), Arama Kurtarma Derneği (AKUT), ÇEKÜL Vakfı, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), Türkiye Eğitim Vakfı (TEV), Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk), Öğretmen Akademisi Vakfı, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), TEMA Vakfı, Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV), Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), Tohum Otizm Vakfı, Türkiye Yeşilay Cemiyeti.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu