YUKARI

Sürdürülebilir İş

Eklenme Tarihi: 31 Temmuz 2016

Sürdürülebilir İş Ödülleri için başvurular devam ediyor

  • Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından bu yıl üçüncü kez verilecek olan Sürdürülebilir İş Ödülleri ve Sürdürülebilir İş Liderleri Ödülleri için başvurular devam ediyor. Ödüller, sürdürülebilir iş modelleri ile başarılı olan kurumlar ve sosyal, ekonomik ve çevre konularındaki tehditlere karşı adımlar atan liderlere verilecek.

    İş dünyasında sürdürülebilir iş modellerinin yerleşimi ve gelişimini amaçlayan Sürdürülebilirlik Akademisi, sürdürülebilirlik konusunda çalışan kurumları ve iş liderlerini bu yıl da ödüllendiriyor. Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından bu yıl üçüncü kez dağıtılacak Sürdürülebilir İş Ödülleri ve Sürdürülebilir İş Liderleri Ödülleri için başvuru süreci devam ediyor.

    Ödüllere sürdürülebilir iş modelini benimsemiş, Türkiye’de sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlayan küçük, orta ve büyük ölçekli işletmeler başvurabiliyor. Geçtiğimiz yıllarda Karbon ve Enerji Yönetimi, Su Yönetimi, Sosyal Etki, Sürdürülebilirlik İletişimi, İşbirliği, Tedarik Zinciri Yönetimi, Atık Yönetimi, Çeşitlilik ve Dahil Etme olmak üzere sekiz dalda verilen ödüllere bu yıl Start Up kategorisi de eklendi. Böylece sürdürülebilirlik alanında fark yaratan start up'lar da ödüle başvurabilecek.

    Ödül hakkında daha fazla bilgi için lütfen tıklayın.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu