YUKARI

Sürdürülebilir İş

Eklenme Tarihi: 29 Haziran 2016

Borsa İstanbul’dan Kurumsal Dönüşüm Programı

  • Borsa İstanbul, şirketlerin sürdürülebilirliğini teşvik etmek amacıyla yeni bir program başlatıyor: Kurumsal Dönüşüm Programı – BISTEP.

    Borsa İstanbul, başlatacağı Kurumsal Dönüşüm Programı – BISTEP ile şirketleri kurumsal yönetim ve sürdürülebilirlik konusunda teşvik etmeyi amaçlıyor.

    Gelişme ve büyüme potansiyeli olan ve ülkemiz için gelecek vadeden şirketlere ulaşmayı hedefleyen BISTEP ile bir yandan şirketlerin sürdürülebilir büyümesi için gerekli kurumsal altyapının oluşturulmasına katkı sağlanırken, diğer yandan alternatif şirketlerin finansman kaynakları ve uzun vadeli finansman olanaklarından yararlanma konusundaki yetkinlikleri artırılacak.

    Ayrıca program dahilinde, şirketlere en sağlıklı biçimde firma değerini nasıl artıracakları, ulusal ve uluslararası piyasalardaki rekabet koşulları ile nasıl başarıyla başa çıkabilecekleri konunun uzmanları tarafından uygulamalı olarak anlatılacak.
    BISTEP, şirketleri ilgilendiren konularda seminerlere katılma, şirkete özel bire bir strateji danışmanlığı alma ve sermaye piyasaları aktörlerinin yanı sıra ülkemizin en önemli şirketlerinin üst düzey yöneticileri ile network kurma fırsatı sunacak.

    Borsa İstanbul ve Koç Üniversitesi tarafından tasarlanan BISTEP’e sınırlı sayıda şirket kabul edilecek ve şirketlerin üst düzey yöneticilerinin katılımı esas alınacak.

    Kurumsal Dönüşüm Programı – BISTEP hakkında detaylı bilgiyi www.borsaistanbul.com/bistep adresinden alabilirsiniz. 

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu