YUKARI

Sürdürülebilir İş

Eklenme Tarihi: 07 Mart 2015

Boyner "Kazak Günü"yle enerji verimliliğine dikkat çekiyor

  • Boyner Büyük Mağazacılık,  WWF’nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) dünya genelinde düzenlediği Sweater Day (Kazak Günü) etkinliğine katıldı. Kazak Günü’nde tüm Boyner çalışanları kazaklarını giydi, ofiste ısınma için daha az enerji harcandı.

    Ofislerde en büyük gider kalemlerinden olan ısıtma, firmaların karbon ayak izlerinin büyümesinde de önemli rol oynuyor. Enerji tasarrufu ve küresel iklim değişikliğiyle mücadeleye dikkat çeken WWF (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) dünya genelinde düzenlediği Sweater Day (Kazak Günü) etkinliğiyle bir günlüğüne de olsa ofislerde sıcaklığı düşürerek çalışanları kazak giymeye davet ediyor.

    Bu yıl WWF'in etkinliğine perakende sektöründe ‘Yeşil Ofis’ ünvanını alan ilk şirket olan Boyner Büyük Mağazacılık da katıldı. Kazak Günü’nde tüm Boyner çalışanları kazaklarını giydi, ofiste ısınma için daha az enerji harcandı.

    Küresel iklim değişikliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla WWF tarafından iki yıl önce Kanada’da başlatılan Sweater Day (Kazak Günü), Boyner Büyük Mağazacılık Merkez Ofisi’nde de uygulandı. Boyner çalışanları 26 Şubat günü ofise kazaklarıyla geldi. Kazak Günü’nde sıcaklık üç derece düşürülerek, enerji tüketimi azaltıldı.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu