YUKARI

Duyurular

Eklenme Tarihi: 08 Aralık 2014

Ambalaj atığını getiren Gripin konserine katıldı

  • ÇEVKO'nun 23. yaş kutlaması için düzenlenen Gripin konserini izlemek isteyenler bilet yerine ambalaj atığı getirdiler.

    Gripin, ÇEVKO ile gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında 30 Kasım 2014 Pazar günü, Eskişehirli hayranları ile buluştu. Eskişehir Leman Kültür Merkezi’nde 800’e yakın müzikseverin katılımıyla gerçekleşen konserde tıpkı daha öncekilerde olduğu gibi geri dönüşüm konusuna dikkat çekildi.

    ÇEVKO ile birlikte özellikle genç kuşağın çevre bilinci konusundaki farkındalığını artırmayı hedefleyen Gripin’in konser alanına ambalaj atıkları (kola, meyve suyu kutuları, plastik atıklar, cips ambalajları vb.) ile gelen izleyiciler, kapıdaki geri dönüşüm kutularına atıkları bıraktıklarında konsere giriş biletlerini almaya hak kazandı.

    2014 yılının başından bu yana ÇEVKO’nun kampanyalarına destek veren Gripin’in bugüne kadar gerçekleştirdiği konserlerde 5 ton ambalaj atığı toplandı; böylece 17 ağacın kesilmesi önlendi, 161 ton fosil yakıttan, 27 metreküp sudan tasarruf edildi.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu