YUKARI

Sürdürülebilir İş

Eklenme Tarihi: 17 Temmuz 2014

İş dünyası sürdürülebilir gelecek için buluşuyor

  • Sürdürülebilirlik konferansı Yeşil İş 2014 ‘Değişimi Yönetmek’ temasıyla 23-24 Eylül tarihleri arasında 6. kez İstanbul’da düzenleniyor. İş dünyasının liderleri sürdürülebilir iş dünyasının geleceğini şekillendirmek, değişimi ve en yeni gelişmeleri tartışmak, yeni düşünce sistemlerini oluşturmak ve iş dünyasına ortak değer yaratarak sürdürülebilir iş dönüşümünü yönetmek üzere Yeşil İş 2014’te bir araya geliyor.

    Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından 2009 yılından bu yana düzenlenen ve sürdürülebilir iş dünyasını bir araya getiren sürdürülebilirlik konferansı Yeşil İş 2014: Sürdürülebilir İş Buluşması, 23-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. 

    Yeşil İş 2014: Sürdürülebilir İş Buluşması’nda iş dünyasının liderleri, sürdürülebilir büyümenin uzmanları, özel sektör, kamu sektörü, sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ve akademisyenler iş modellerini değerlendirecek ve ilham veren fikirler ortaya koyacak.

    Geçtiğimiz senelerde de Yeşil İş’in moderatörlüğünü yapan, sürdürülebilir iş dünyasına yön veren liderlerden biri olan The Guardian Gazetesi Sürdürülebilir İş Bölümü Başkanı ve Editörü Jo Confino, bu yıl da moderasyonu ile tartışmalara yön verecek. 

    Yeşil İş'te İş Stratejileri, Enerji, Finans, Tedarik Zinciri Yönetimi, Binalar-Şehirler, Gıda, Karbon ve Su Yönetimi ve Belediyeler konuları en güncel detayları ile gerek ana kulvardaki oturumlarda gerekse paralel kulvarlarda interaktif oturumlar ile iş dünyası ile buluşacak. 

    Sürdürülebilir Finans ve Sürdürülebilir Gıda Yeşil İş 2014’te

    Ekonomik ve finansal belirsizlikten dolayı ortaya çıkan sosyal ve ekonomik sorunlar iş dünyasını da etkiliyor ve yakından ilgilendiriyor. Yeşil İş 2014’te fırsat yaratan ve olumlu çevresel, sosyal ve ekonomik sonuçlar ortaya çıkaran yeni bir yaklaşım olan sürdürülebilir finansman ve üretimde çevreye, toplumsal sağlığa ve hayvan ve insan haklarına saygılı bir süreci kapsayan sürdürülebilir gıda konuları geniş bir yelpazede incelenecek. 

    Yeşil İş 2014’te Yeni Uluslararası İşbirlikleri: Global Reporting Iniative (GRI) işbirliği ile “Sürdürülebilirlik Raporlaması”

    Yeşil İş'te sürdürülebilirlik raporlaması için küresel bir çerçeve sunarak tüm global iş dünyasına rehber oluşturan ve bu rehber kapsamında sürdürülebilirlik raporlarını belgelendiren Global Reporting Iniatiative (GRI) işbirliğiyle “Şeffaflık ve Sürdürülebilir Kalkınma için Sürdürülebilirlik Raporlaması” yan etkinliği gerçekleşecek. 

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu