YUKARI

Sürdürülebilir İş

Eklenme Tarihi: 02 Temmuz 2014

Sürdürülebilir İş Ödülleri ve Sürdürülebilir İş Lideri Ödülleri sahiplerini buluyor

  • Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından bu yıl ilki verilecek olan Sürdürülebilir İş Ödülleri ve Sürdürülebilir İş Liderleri Ödülleri’ne başvuru 30 Haziran’da başladı. Sürdürülebilir iş modelleri ile önemli başarılara ulaşmış kurumlar ve sosyal, ekonomik ve çevre konularındaki tehditlere karşı ciddi adımlar atan liderler Türkiye’de ilk kez ödüllendirilecek.

    Türkiye’de iş dünyasında sürdürülebilir iş modellerinin yerleşimi, gelişimi ve yaşam şeklinin yaygınlaştırılması için global bir yaklaşım ile çalışan Sürdürülebilirlik Akademisi, sürdürülebilir gelecek ve kalkınma için iş dünyasındaki dönüşümü hızlandırma misyonu ile 2014 yılında sürdürülebilirlik alanındaki iyi uygulamaları ödüllendiriyor. Başvuru yapan kuruluşlar Türkiye’de sürdürülebilir gelecek hedefi ile yeni ekonominin örnek lider kuruluşları arasında yer alacak ve Türkiye’de diğer kuruluşlara model teşkil edecek projelerini paylaşmış olacak. Ayrıca Türkiye’de sürdürülebilir iş modellerinin gelişmesine ve değişimin ivme kazanmasına katkıda bulunacaklar.

    Sürdürülebilir İş Ödülleri kapsamında ayrıca sürdürülebilir iş modellerinin gerek kurumlarda gerekse sektörde gelişmesi ve yaygınlaştırılmasına gönül vermiş ve bu yolda en etkili ve örnek teşkil eden adımları atmış iş liderine de Sürdürülebilir İş Lideri Ödülleri veriliyor. İnternet üzerinden yapılacak lider seçimleri 30 Haziran’da başladı.

    Ödüllere sürdürülebilir iş modelini benimsemiş, Türkiye’de sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlayan küçük, orta ve büyük ölçekli işletmeler katılabilecek. Kurumlar, Karbon ve Enerji Yönetimi, Su Yönetimi, Sosyal Etki, Sürdürülebilirlik İletişimi ve İşbirliği olmak üzere beş ödül kategorisinde başvurularını gerçekleştirebilecekler.

    Ödül hakkında daha fazla bilgi için lütfen tıklayın.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu