YUKARI

Sürdürülebilir İş

Eklenme Tarihi: 03 Temmuz 2012

Bilim İlaç ve Vitra'ya Sürdürülebilirlik Ödülü


  • 18 Haziran 2012
    Türkiye’nin ilk Sürdürülebilir Marka Ödülleri Bilim İlaç ve Vitra’ya verildi.

    BSH Ev Aletleri, Unilever Türkiye ve Vodafone Türkiye’nin ana çözüm ortaklığında 31 Mayıs 2012’de Swissotel istanbul’da gerçekleştirilen Sürdürülebilir Markalar Konferansı’nda, Türk markalarını sürdürülebilir marka olmak konusunda teşvik etmek amacıyla Sürdürülebilir Markalar Ödülü de verildi. Her yıl verilecek olan Sürdürülebilir Marka Ödülü’ne ilk yılında bu alandaki başarılı çalışmaları nedeniyle Bilim İlaç ve Vitra değer bulundu.

    ‘Sürdürülebilirlik dönüşümü ile marka yönetmenin ve pazarlama’nın ele alındığı konferansta, Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden Unilever, Coca Cola, Vodafone Türkiye, BSH Ev Aletleri, Kale Grubu, Teknosa, Soyak, TSKB’nin temsilcileri yer aldı.

    ‘Dünyanın En İyi Markaları’ ve ‘Dünyanın En Çevreci Markaları’ listelerinin yaratıcısı Interbrand Bölge Direktörü Michael Benson, Birleşmiş Milletler Çevre Programı (UNEP) Proje Direktörü Cheryl D. Hicks ve Futerra’nın Murahhas Azası Jeff Melnyk gibi uzmanların yanı sıra Türkiye’nin pazarlama konusunda önde gelen isimleri de konferans boyunca deneyimlerini ve görüşlerini paylaştı.

    Büyük ilgi gören konferans, aynı zamanda sosyal medyada da geniş açılım buldu. Konferans doğrudan etkileşim gerçekleştirerek 370.000 kişiye ulaştı.

    Haberin detayına ulaşmak için buraya tıklayınız.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu