YUKARI

Sürdürülebilir İş

Eklenme Tarihi: 02 Haziran 2011

Diversey’den Gelecek Nesillere Miras "Diversey Ormanı"

  • Bu yazı Diversey’nin tanıtım bülteninden derlenmiştir.

    Profesyonel temizlik ve hijyen ürün/sistemleri alanında dünya lideri Diversey, “Bir kuşağın diktiği ağacın gölgesinde gelecek kuşaklar serinler” felsefesinden yola çıkarak Diversey Ormanı için ilk fidan dikimlerini gerçekleştirdi.

    “Daha temiz ve daha sağlıklı bir gelecek” misyonu doğrultusunda, 175 ülkedeki satış operasyonuyla profesyonel temizlik ve hijyen ürün/sistemleri alanında dünya lideri olan Diversey, sürdürülebilir yaşamı destekleyen projelerine bir yenisini daha ekledi. Diversey, sürdürülebilir bir gelecek için Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) ile işbirliğine giderek, Diversey Ormanı için ilk 1000 fidanın dikimini gerçekleştirdi. 
    Ankara Akyurt’ta yer alan Diversey Ormanı’nda, Diversey’in her çalışanı ve müşterisi adına diktiği fidanlar yeşermeye başladı.
    Diversey Türkiye ve Kafkasya/Asya Cumhuriyetleri Genel Müdürü Cem Yengül, Diversey Ormanı ile ilgili olarak, “Sürdürülebilirlik misyonumuz doğrultusunda, gelecek nesillerin daha mutlu ve sağlıklı bir ortamda yaşamaları için Diversey Ormanı’na hayat verdik. Ormanımızda her Diversey çalışanının ve müşterilerimizin bir fidanı olsun istedik.  Çevre Koruma Dergisi işbirliğinde Diversey Hatıra Ormanı’nda fidanlarımız yeşermeye başladı. Bu fidanlar büyüyüp ağaç olacak ve ormanımız çocuklarımıza bırakacağımız en güzel miras olarak kalacak. Hedefimiz, Ankara Akyurt’taki ormanımızı binlerce yeni fidanla büyütmek...” dedi.
    Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe ise, “Gelecek nesillerimizin çevreye duyarlı olmalarını amaçlıyor, düzenlediğimiz fidan dikim kampanyaları ile yanan orman alanlarının yerine yeni yeşil alanlar oluşturmaya devam ediyoruz. Akyurt’ta Diversey çalışanları ile birlikte Toros sedir fidanlarımızın dikimini gerçekleştirdik” açıklamasında bulundu.
    Diversey’in sürdürülebilirlik ilkesi; işletmelerin daha güvenli ve daha hijyenik olmasını sağlayan üstün ürünler üreterek yaşamı korumak, ürünlerinin ve faaliyetlerinin çevresel etkisini giderek azaltarak gelecek nesiller için dünyayı korumak ve toplumun refahına katkıda bulunacak daha sürdürülebilir işletmeler oluşturarak işini geliştirmek temellerine dayanıyor.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu