YUKARI

Sürdürülebilir İş

Eklenme Tarihi: 15 Nisan 2010

Arçelik’ten Dünyanın En Tasarruflu Çamaşır Makinesi

  • 13.04.2010 NTVMSNBC

    Arçelik, yüksek tasarrufu ifade eden A sınıfı makinelerden bile %50 daha az enerji harcayan, dünyanın en tasarruflu çamaşır makinesini üretti.

    Cebinizi de çevremizi de üzmeden çamaşırlarınızı yıkayıveren 8124HS Ekonomist, aynı zamanda yepyeni özellikleri ve özel kısa programlarıyla bir çok farklı ihtiyaca cevap veren akıllı bir ürün.

    Yaklaşık 2 kg çamaşırı sadece 14 dakikada yıkayan Hızlı 14 programıyla göz açıp kapayana kadar çamaşırlarınız tertemiz oluyor.

    Yıkama için gerekli su miktarını çamaşırın cinsine ve miktarına göre hesaplayıp otomatik ayarlayan Elektronik Su Kontrol Sistemi’yle çamaşır makineniz sizin yerinize düşünüyor, ufak detaylarla sizi sıkmıyor.


    Çamaşırların buruşmasını en aza indirerek daha kolay ütülenmelerini sağlayan Kırışık Azaltma Fonksiyonu size zaman kazandırıyor.

    Hassas giysi ve baskılı t-shirt’lerin hep ilk günkü gibi kalmasını sağlayan Moda programı, giysilerin modasının zamanından önce geçmesini önlüyor. Elde yıkanabilir uyarısı bulunan çamaşırları bile hassas bir şekilde, zarar vermeden makinede yıkamanızı sağlıyor.

    Su Jeti özelliği, deterjanlı suyu çamaşırların üzerine püskürterek yıkama performansını en üst seviyeye taşıyor. Bütün bunların yanında saymakla bitmeyecek kadar çok üstün özelliği bulunan Ekonomist, özel yorgan, spor, gömlek, hijyen, hızlı&günlük, aktif 40 gibi programlarıyla farklı koşullarda en doğru çözümü sunuyor.

    http://www.ntvmsnbc.com/id/25081311/

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu