YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 10 Ağustos 2012

Bu çantalara "dünya" sığar

  • 2 Ağustos 2012 Ntvmsnbc
    NTV Yeşil Ekran’ın hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırlanan bez çantalar seçili Mavi, Vakkorama ve V2K mağazalarında satışa sunuldu.

    Çantaları Gamze Saraçoğlu, Gül Ağış, Nihan Peker ve Özlem Kaya tasarladı. Bez çantaların satışından elde edilecek gelir ise Buğday Derneği’nin yerli tohumların korunması ve yaygınlaştırılması için yaptığı çalışmalara aktarılacak.

    Bu sene 5. yılına giren ve ana konusu gıda olan ‘NTV Yeşil Ekran’, ünlü tasarımcılara hazırlattığı çantalarla, Türkiye’de güvenli gıdanın sigortası yerli tohumların korunması için çalışan Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nin çabalarına destek oluyor.

    Dernek, yürüttüğü çalışmalarla Türkiye'nin kaybolmakta olan yerel tohumlarının bulunması, doğa dostu çiftliklerde ekilmesi ve hasat edilen tohumların paylaşılarak yaygınlaşmasını sağlıyor.

    Tohumları siz kurtarın!
    Gamze Saraçoğlu, Gül Ağış, Nihan Peker ve Özlem Kaya’nın tasarladığı ve tamamen doğal malzemeden üretilen çantalar seçili D&R, Mavi, Vakkorama ve V2K mağazalarında satılıyor.

    Yaz boyunca mağazalarda bulunabilecek çantalar, ayrıca unnado.com ve idefix.com sitelerinde de satışa sunulacak. Farklı ihtiyaçlar düşünülerek iki farklı boyutta çalışılan çantaları ister alışveriş çantası ister plaj çantası olarak kullanmak mümkün. 20 TL’ye alacağınız her çantayla siz de bir tohumu kurtarmaya yardımcı olabilirsiniz...

    Birbirinden güzel bu bez çantaları seçili  Mavi, Vakkorama ve V2K mağazalarında bulabilirsiniz...

    Haberin detayına ulaşmak için tıklayınız.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu