YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 14 Ağustos 2008

Ağaçlandırma için 5 YTL’lik yardım çağrısı

  • 13.08.2008 NTVMSNBC

    Antalya Valiliği, il genelindeki kamu çalışanlarını, Manavgat ve Serik ilçelerinde yanan orman alanlarının yeniden kazanılması için 5’er YTL katkıda bulunmaya çağırdı.

    Antalya Valiliği, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına gönderdiği yazıda, Türkiye’nin turizm cenneti Antalya’nın Serik ve Manavgat ilçelerinde, 31 Temmuz-5 Ağustos 2008 tarihleri arasında çıkan yangınların, eşsiz doğa zenginliği ormanların yanmasına, köylerin zarar görmesine ve bir kısım köylünün de evsiz kalmasına sebep olduğunu vurguladı. Yazıda, “bugüne kadar yaşadığı her felaketi emsalsiz sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygusu ile aşmayı bilen halkımız, bu felaketi de el ele ve gönül gönüle buluşarak aşacaktır” ifadesine yer verildi.

    Yazıda, “bugüne kadar yaşadığı her felaketi emsalsiz sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygusu ile aşmayı bilen halkımız, bu felaketi de el ele ve gönül gönüle buluşarak aşacaktır” ifadesine yer verildi.

    Devletin, yangından zarar gören vatandaşlara yönelik olarak süratle oluşturduğu yardım köprüsü ile acıları paylaşmaya çalıştığı kaydedilen valilik yazısında ancak kaybedilen doğa zenginliğinin yeniden kazanılması için gönüllü katkılara ihtiyaç olduğu belirtildi.

    Yazıda, il genelinde “Bir Gönül, Bir Fidan” sloganıyla başlatılan yardım kampanyasıyla orman alanlarının yeniden ağaçlandırılacağı vurgulanarak, “kamu kurum ve kuruluşlarında görevli her kademeden çalışanın 15 Ağustos’ta alacakları maaşlarından gönüllü olarak yapacakları 5 YTL’lik 1 fidan katkısının halkımıza da büyük bir heyecan vereceği” bildirildi.

    Kamu görevlilerinin gönüllü katkılarının sağlanmasında yöneticilerin de gereken duyarlılığı göstermeleri gerektiğini vurgulayan Antalya Valiliği, yapılacak gönüllü katkıların Halk Bankası Antalya Şubesi 07000008, Vakıflar Bankası Antalya Şubesi 292420310 ve Ziraat Bankası Antalya Şubesi 46794938-5002 kampanya hesaplarına yatırılarak, dekont örneğinin İl Yazı İşleri Müdürlüğü’ne gönderilmesini istedi.

    http://www.ntvmsnbc.net/news/456094.asp

     

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu