YUKARI

Çevre Koruma

Eklenme Tarihi: 19 Nisan 2016

Apple ve WWF, Dünya Günü’nü uygulamalarla kutluyor

  • 22 Nisan Dünya Günü kapsamında işbirliğine giden WWF ve Apple, Apps for Earth kampanyasını başlattı. App Store’dan 24 Nisan’a kadar kampanyaya katılan uygulamalardan yapılan alışverişlerin geliri WWF’e bağışlanacak. 

    Apple ve WWF gezegenimizi korumaya destek vermek için yeni bir kampanya başlattı. #AppsforEarth kampanyasıyla, akıllı telefonlarda kullanılan uygulamalar üzerinden WWF’e bağış yapılabiliyor. 24 Nisan’a kadar kampanyaya katılan uygulamalardan yapılan alışverişlerin tüm geliri WWF’e aktarılacak. Böylece örneğin bir oyun oynarken yapılan uygulama içi satın almaya ödenen para WWF’e bağışlanmış olacak.

    Kampanyaya katılan 27 uygulama, WWF’in korunmasına destek verdiği ormanlar, okyanuslar, vahşi yaşam, temiz su, gıda ve iklim başlıklarına özel içerikler geliştirdi. 


    Kampanyaya özel içerik ve karakter oluşturan uygulamalardan biri de Trivia Crack. 

    Apple, Dünya Günü kapsamında Apps for Earth dışında yeni bir uygulamaya daha imza attı ve logosuna yeşil kattı. Mağazalarında yeni logosunu kullanmaya başlayan Apple, internet sitesinde de yenilenebilir enerji, geri dönüşümlü ambalaj, atık ürün ayrıştırma, yenilikçi yöntemlerle enerji tasarrufu gibi uygulamaları hakkında bilgiler paylaşıyor. 


Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu