YUKARI

Duyurular

Eklenme Tarihi: 08 Temmuz 2021

Dünyayı kurtarmaya nereden başlamalıyız?

  • Yuvam Dünya’nın hazırladığı İklim Dostu Yaşam Rehberi, ‘Dünyayı kurtarmaya nereden başlamalıyım?’ sorusuna sürdürülebilir adımlarla hayatımıza dahil edebileceğiz yanıtlar veriyor.

    İklim krizi sadece geleceğin değil, bugünün de sorunu. Yuvam Dünya Derneği ise bir kültür krizi olarak da nitelendirdiği bu kriz için herkesin alışkanlıklarını değiştirmesi ve krize karşı güçlü durması gerektiğini belirtiyor. İklim kriziyle mücadelede insanlığın hikâyesini değiştirmek için yola çıkan ve toplumun her kesiminde dönüşüm başlatmayı amaçlayan bir dernek olan Yuvam Dünya, dünyaya ve kaynaklarına saygılı yaşamı hatırlamak ve alışkanlıkları değiştirmek üzere yola çıkıyor. Herkesi de çözümün bir parçası olmaya davet ediyor. Yuvam Dünya tarafından hazırlanan İklim Dostu Yaşam Rehberi, ‘Dünyayı kurtarmaya nereden başlamalıyım?’ sorusuna sürdürülebilir adımlarla hayatımıza dahil edebileceğimiz yanıtlar veriyor. Ayrıca hayatın her alanında değiştirebileceğimiz alışkanlıklarımızla karbon ayak izimizi nasıl düşürebileceğimizi anlatıyor.

    İklim krizine karşı şimdi harekete geç
    Yuvam Dünya, iklim dostu mutfak, seyahat, alışveriş, ev, ofis ve dijital yaşamda dünyaya iyi gelecek bir yaşam sürdürmenin püf noktalarını öğrenerek iklim kriziyle birlikte mücadele edebileceğimizin altını çiziyor. Yuvam Dünya herkesi dünyamız için şimdi harekete geçmeye; QR kodunu okutarak, İklim Dostu Yaşam Rehberi’ni indirmeye ve ilk adımı atmaya davet ediyor.

    İklim Dostu Yaşam Rehberi’ne buradan ulaşabilirsiniz.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu