YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 03 Ocak 2020

Geri dönüşümle gülümseyen çocuklar

  • Kastamonu Entegre, çocuklar için hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında tesislerdeki atıklardan elde edilen bank ve masaları toplamda 50 okula bağışladı.

    Ağaç bazlı panel sektörü firmalarından Kastamonu Entegre, kuruluşunun 50. yılında çocuklar için hayata geçirdiği "50. Yılda 50 Okula Geri Dönüşüm Bahçesi" projesi kapsamında, tesislerdeki atıklardan elde edilen bank ve masaları toplamda 50 okula bağışladı. Rengarenk masa ve banklardan 25 bin öğrenci yararlanacak.

    Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteğiyle gerçekleştirilen proje ile, tesislerdeki ahşap, plastik gibi atık malzemeler değerlendirilerek birbirinden renkli bank, koltuk, masa ve saksılara dönüştürüldü. Elde edilen oturma grupları, proje kapsamında toplam 50 okula bağışlandı. 5 ton metal ve 4 ton ahşap hurdasından oluşturulan bu ürünlerle 25 bin çocuğun kullanabileceği geri dönüşüm bahçeleri yaratıldı. Renkli bank ve masalardan oluşan oturma grupları okulların yanı sıra Kastamonu genelindeki 8 farklı kurum ve kuruluşa hediye edildi.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu