YUKARI

Sürdürülebilir İş

Eklenme Tarihi: 01 Şubat 2018

Kadına İş’te Fırsat Eşitliği Ödülü

  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın düzenlediği "Kadına İş’te Fırsat Eşitliği Ödülü" için başvurular 12 Şubat’ta tamamlanıyor.

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, iş hayatında toplumsal cinsiyet eşitliğinin geliştirilmesi kapsamında öncelikle işverenler olmak üzere çalışma hayatının tüm kesimlerinde bilinç ve duyarlılığın artırılması amacıyla Kadına İş’te Fırsat Eşitliği Ödülleri"ni düzenliyor.

    Ödüle üç kategoride başvurmak mümkün:
    Bireysel Başvuru: Türkiye’de girişimci olan gerçek kişiler ile özel sektör işletme sahiplerinin çalışma hayatında fırsat eşitliğinin sağlanması ve kadınların ekonomik ve sosyal hayata katılımının desteklenmesi yönündeki çalışmaları ve iş hayatındaki başarı hikâyeleri bu kategoride değerlendirilecek.

    Özel Sektör Başvurusu: Türkiye’de faaliyet gösteren işletmelerin çalışma hayatında fırsat eşitliğinin sağlanması ve kadınların ekonomik ve sosyal hayata katılımının desteklenmesi yönündeki faaliyetleri bu kategoride ele alınacak.

    Yerel Yönetim Başvurusu: Türkiye’deki Belediyelerin çalışma hayatında fırsat eşitliğinin sağlanması ve kadınların ekonomik ve sosyal hayata katılımının desteklenmesi yönündeki faaliyetleri bu başlıkta değerlendirilecek.
     
    Bakanlık, sosyal taraflar ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile bir akademisyenden oluşan jüri tarafından değerlendirilecek ödüle başvurmak için son tarih 12 Şubat 2018.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu