YUKARI

Sürdürülebilir İş

Eklenme Tarihi: 22 Kasım 2017

Bosch’un doğa dostu reklamlarına ödül

  • Bosch, enerji tasarrufu konusunda farkındalık yaratan basılı ve dijital mecralardaki iki farklı ilanıyla Kristal Elma ve Felis’ten ödülle döndü.

    Bosch Ev Aletleri, TEMA ile bilrlikte hazırladığı "Doğaya Yer Açan Reklam" ilanı ile Kristal Elma 2017'de Gümüş Elma, 2017 Felis Ödülleri'nde ise Basın Bölümü Dayanıklı Tüketim Malları Kategorisi'nde ödüle layık görüldü. 

    Bosch Ev Aletleri'nin desteğiyle National Geographic tarafından hazırlanan "İklim Meselesi" belgesel serisi kapsamında hayata geçirilen Rich Media Banner projesi de, Kristal Elma Reklam Ödülleri 2017'de "Mobil Medya Kullanımı" kategorisinde Bronz ödül, Felis'te ise Mobil Banner ödülü aldı.

    Bosch Ev Aletleri'nin %60 enerji tasarrufu yapan A+++ buzdolapları için TEMA iş birliğiyle hazırladığı "Doğaya Yer Açan Reklam" ilanı iki ödül birden kazandı. Bosch'un "Doğaya Yer Açan Reklam" ilanı, Reklamcılar Derneği tarafından düzenlenen, yaratıcı reklam işlerinin değerlendirildiği Kristal Elma Yaratıcılık Festivali'nde Medya Kullanımı Basın Kategorisi'nde Gümüş Elma ödülü aldı. Bu çalışma, reklamların hem yaratıcılığını hem de yarattığı etkiyi değerlendiren Felis Ödülleri'nin Basın Bölümü Dayanıklı Tüketim Malları kategorisinde de ödüle layık görüldü.


    İlanda, Bosch sadece buzdolaplarında değil, reklamlarında da tasarruf yaptığını ve sayfanın %60'ını TEMA Vakfı'na bağışladığını belirtiyor.

    National Geographic'in Bosch Ev Aletleri'nin desteğiyle hazırladığı "İklim Meselesi" belgesel serisi kapsamında hayata geçirilen Rich Media bBnner projesi de, Kristal Elma Reklam Ödülleri 2017'de "Mobil Medya Kullanımı" kategorisinde Bronz ödüle layık görüldü. Proje, MediaCat tarafından bu yıl 12.si düzenlenen Felis ödüllerinde de "Mobil Banner" ödülünü aldı.

    İnsanlığın geleceğini tehdit eden iklim değişikliğinin Türkiye’deki yansımalarını ve etkilerini ortaya koymak amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında Onedio mobil uygulaması üzerinden telefonlarının ekran parlaklığını kısarak kullanıcılara enerji tasarrufu çağrısı yapılmıştı. 7 milyonu aşkın gösterim gerçekleştirilen kampanya sonucunda 65 milyon Kw enerji tasarrufu sağlanmıştı.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu