YUKARI

Sürdürülebilir İş

Eklenme Tarihi: 24 Eylül 2017

Türkiye Materials Marketplace'in yeni yol haritası belirlendi

  • SKD Türkiye'nin hayata geçirdiği Türkiye Materials Marketplace (TMM) projesi ilk yılını tamamladı. Projenin ikinci yılındaki yol haritasının belirlenmesi için proje katılımcıları bir araya geldi. 

    İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği - SKD'nin yürüttüğü Türkiye Materials Marketplace (TMM) projesi ikinci yılına girerken projeye katılmış veya katılacak olan şirketlere yönelik bir bilgilendirme ve fikir alışverişi toplantısı gerçekleştirildi.

    Toplantı; EBRD (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası) fon desteği ve US BCSD (ABD İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği) proje ortaklığıyla 1 yıldır yürütülen TMM projesinde gelinen son durumun paylaşılması, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yürütülen çalışmalar sonucu yaşanan gelişmelerin aktarılması, projenin bundan sonraki aşamalarıyla ilgili bilgi verilmesi ve katılımcıların değerlendirmelerinin alınması amacıyla düzenlendi.

    Toplantıya 25 farklı şirketin çevre, kalite, satın alma gibi departmanlarından teknik uzmanlıkta olan yaklaşık 35 kişi katıldı. Projenin yeni yönetimi ve SKD’nin artan rolü hakkında yapılan bilgilendirmeden sonra toplantının son kısmında projenin ikinci yılı için yol haritası ele alındı. 

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu