YUKARI

TSKB'den Haberler

Eklenme Tarihi: 01 Mart 2016

TSKB’den kaynak verimliliğine özel platform: kaynakverimliligi.com

  • Sürdürülebilir bir gelecek için tükenebilir kaynakların daha verimli kullanılmasının önemine inanan TSKB, kaynak verimliliği yatırımları alanındaki deneyimini kaynakverimliligi.com adresinde paylaşmaya başladı. 

    TSKB, kaynakverimliligi.com aracılığıyla özel sektör firmalarını kaynak verimliliği yatırımlarına teşvik ederek hem uzun vadeli rekabet gücünün artırılmasına hem de iklim değişikliğiyle mücadeleye katkıda bulunuyor.

    Kaynak verimliliğinin sağladığı avantajlardan özel finansman modellerine, su, atık ve enerji alanındaki verimlilik uygulamalarından, sektörlere göre potansiyel proje örneklerine kadar pek çok farklı içerik barındıran kaynakverimliligi.com, verimli üretim modelleri konusunda farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Sitede, TSKB’nin kaynak verimliliği konusunda sunduğu çözümler ve teknik danışmanlık uygulamalarına da yer veriliyor.

    Deneyim paylaşımı konusunda dijital platformları etkin şekilde kullanan TSKB, sürdürülebilirlik, iklim değişikliği, çevre dostu tasarımlar, alternatif enerji kaynakları gibi başlıkları 2007’den beri Çevreciyiz'de inceliyor. TSKB’nin 2011 yılında hayata geçirdiği tskbenerjiverimliligi.com ise enerji verimliliği alanında önemli bir referans olmaya devam ediyor.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu