YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 23 Haziran 2015

İklim değişikliğini fotoğraflarla anlatın

  • Alarko Carrier’ın, iklim değişikliği konusunu gündeme getirmek amacıyla geçen yıl başlattığı “Küresel İklim Değişikliği” temalı fotoğraf yarışması devam ediyor.

    Fotoğrafseverlerin 10 Haziran-17 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz katılabilecekleri yarışma, iklim değişikliğinin sonuçlarına dikkat çekmeyi hedefliyor. Kazananların 31 Temmuz 2015 tarihinde açıklanacağı yarışmada dereceye girenleri farklı ödüller bekliyor.
     
    Katılan fotoğrafların Alarko Facebook ve Instagram sayfaları üzerinden düzenli olarak yayınlanacağı yarışmaya, Alarko Carrier mensupları ile Seçici Kurul üyelerinin dışında; 18 yaşını doldurmuş tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılar katılabilecek. Siyah-beyaz ya da renkli en çok 2 çalışmanın yollanabileceği yarışmaya; photoshop vb. programlar ile dijital manipülasyon yapılan eserler kabul edilmeyecek.
     
    Seçici Kurul’da Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, Alsim Alarko Genel Koordinatör Yardımcısı Alper Kaptanoğlu, Sanatçı Şükran Moral ve Fotoğrafçı Ani Çelik Arevyan yer alacak. Fotoğraflar; yarışma temasına uygunluk, yaratıcılık, anlatım gücü ve teknik kriterlere göre değerlendirilecek.

    Yarışma hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu