YUKARI

Sürdürülebilir İş

Eklenme Tarihi: 15 Şubat 2015

Sustainable Brands 2015 İstanbul ‘How Now’ teması ile düzenleniyor

  • Sustainable Brands 2015 zirvesinde, marka dünyasının içerisinde olduğu yenilikçi gelişmeler ve inovasyonun, markaların sürdürülebilirliğini bir adım ileriye götürmek için nasıl kullanılacağı konuşulacak.

    Ulusal ve uluslararası konuşmacıların gerçekleştirecekleri atölye çalışmaları, yan etkinlikler ve paralel kulvarları ile sürdürülebilir marka olmanın tüm boyutlarının işleneceği programı ile Sustainable Brands, başarılı ve lider marka olma yolunda pratik uygulamaların paylaşılacağı bir buluşma olarak; marka, pazarlama ve iletişim dünyası profesyonelleri bir araya getirecek. Zirve 26-27 Mayıs 2015 tarihlerinde Park Bosphorus Hotel’de gerçekleşecek.

    Yeni ekonomide marka dinamiklerinde inovatif uygulamalar ve inovasyon kültürünün yarattığı fark artık daha da ön plana çıkıyor. 2015 yılında markaların üst düzey yöneticileri, yeniliklerden nasıl daha efektif olarak faydalanacaklarını konuşacaklar ve ajandalarında marka başarısını hızlandırmanın olmazsa olmazı olarak sürdürülebilirlik odaklı liderlik yaklaşımlarını sorgulayacaklar.

    Konferansta, markaların etkin olarak yönlendirdiği sosyal hareketlerin nasıl tasarlanacağı, sürdürülebilir marka olma önceliklerinin marka iletişimi ve konumlanmasında öne çıkması gibi önemli öncelikleri tartışacaklar.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu