YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 02 Mart 2014

Cevreciyiz.com Yenilendi

  • Türkiye’nin çevre konusunda önde gelen içerik kaynaklarından olan Cevreciyiz.com, yeni yüzü ve farklılaşan konu başlıklarıyla yolculuğuna devam ediyor.

    Güncel çevre haberlerini, özgün içerikle harmanlamayı amaçlayan Cevreciyiz.com, sürdürülebilirlik, enerji verimliliği, çevre dostu tasarımlar, alternatif enerji kaynakları gibi başlıkları inceliyor. Ayrıca, dünyanın farklı köşelerinden doğa dostu tüketim trendleri, yeşil mimari örnekleri gibi yenilikçi konular kadar İstanbul çeşmelerinin ve ağaçlarının hikayeleri gibi tarihi başlıklara da yer veriyor.

    Cevreciyiz.com, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu çalışanları ve diğer uzmanların çevreyle ilgili makaleleri ve iş dünyasından başarı hikayeleri gibi ciddi başlıkları, çocukların ilgisini çekecek Dünya ve doğayla ilgili şaşırtıcı bilgiler içeren eğlenceli yazılarla tamamlıyor.

    Cevreciyiz.com, tüm bu yeniliklere ek olarak, çevre konusundaki paydaşları (kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları, bireyler, gençler, çocuklar) bir araya getiren bir platform olma özelliğini de sürdürmeyi amaçlıyor.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu