YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 21 Ağustos 2013

Seferihisar Mandalinası Kanada'da tanıtıldı

  • 20 Ağustos 2013 Cumhuriyet
    Seferihisar Belediyesi ve mandalina üreticileri öncülüğünde kurulan Seferihisar Mandalina Üreticileri Birliği iş modeli, alanının en saygın kongrelerinden biri olan Kanada-Toronto’da tanıtıldı.

    Seferihisar Belediyesi ve mandalina üreticileri öncülüğünde kurulan Seferihisar Mandalina Üreticileri Birliği iş modeli, alanının en saygın kongrelerinden biri olan Kanada-Toronto’da gerçekleşen Makropazarlama Kongresi’nde akademik tebliğ olarak sunuldu.

    Her yıl düzenlenen Makropazarlama Kongresi'nin ev sahipliğini bu yıl York Üniversitesi (Toronto, Kanada) üstlendi. Alanında saygın uluslararası 150 akademisyenin katıldığı kongrenin ana teması 'Neoliberal Çağda Makropazarlamanın Rolü Nedir?' olarak belirlendi. Kongrenin ana oturum başlıkları doğrultusunda İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Işık Özge Yumurtacı, Yrd. Doç. Dr. Bengü Sevil Oflaç ve Yrd. Doç. Dr. Tuğba Örten Tuğrul Seferihisar Mandalina Üreticileri Birliği İş Modelini 'Sürdürülebilir İş Modelleri' oturumunda örnek çalışma olarak gösterdi.

    Haberin devamına ulaşmak için tıklayınız.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu