YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 16 Ağustos 2013

E-imza 10 yılda 2016 Ağacı Kurtardı

  • 15 Ağustos 2013 Energy World
    10. yılını kutlayan E-GÜVEN, şimdiye kadar yüzlerce kuruma sağladığı e-imza hizmetleriyle birçok farklı alanda avantajlar sağladı.

    Kurumların iç ve dış yazışmalarında büyük bir zaman tasarrufu sağlayan e-imza kağıt ve baskı ihtiyacını da azaltarak çevreyi koruyor.

    E-GÜVEN ’in sunduğu e-imza hizmeti, 10 yılda toplam 2016 ağacın kesilmesini önlerken, kartuş-toner maliyetinden ve gönderim için harcanan enerjiden de tasarruf edilerek çevrenin korunmasına katkı sağladı.

    Türkiye’nin ilk ve lider elektronik sertifika hizmet sağlayıcısı E-GÜVEN, bu yıl sektörde 10. yılını kutluyor. Geride kalan 10 yılda birçok yenilikçi hizmet ile şirketlere yeni kazanımlar sunan E-GÜVEN, özellikle zaman tasarrufu ve güvenlik anlamında önemli projelerin altına imzasını attı. Bugün Türkiye’nin önde gelen birçok kamu kuruluşu, özel sektörde faaliyet gösteren şirketler ve fikir ve sanat eseri sahipleri E-GÜVEN’in sunduğu hizmetleri kullanmaya devam ediyor.

    E-GÜVEN’in sunduğu hizmetlerle sağladığı kazanımlar sadece maddi kazanımlarla sınırlı değil. Elektronik ortamda çok daha hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilen yazışmalar, aynı zamanda kağıt ve kartuş-toner gibi sarf malzemelerinden tasarruf sağlayarak çevrenin korunmasına katkıda bulunuyor.

    Haberin devamına ulaşmak için tıklayınız.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu