YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 24 Haziran 2013

Atıklardan Enerji Üretimi Konuşuldu

  • 22 Haziran 2013 Energy World
    Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehirlerin Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlarını aynı platformda ilk kez bir araya getirdi.

    Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından ülkemizde gerçekleşen Çevre Koruma ve Kontrol çalışmalarıyla ilgili koordinasyonun sağlanması, iyi uygulamaların paylaşımı ve Büyükşehir Belediyeleri arasında etkili işbirliğinin sağlanması amacıyla, organize edilen, "Atıktan Enerji ve Geri Kazanım Toplantısı" Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Bahriye Üçok Toplantı Salonu'nda yapıldı.

    Toplantı 16 Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanları ile üst düzey yönetici ve bilim adamlarının katıldı. Toplantıda öncelikli gündem maddesi Türkiye'nin yerel ölçekli ilk eylem planı olan Gaziantep İklim Eylem Planı olup, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından çevre alanında yapılan diğer çevre uygulamaları, Türkiye'nin çevre politikaları, uygulanabilir çevre projeleri, karar alma süreçlerine yönelik karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşti.

    Haberin devamına ulaşmak için tıklayınız.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu