YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 27 Mart 2013

Karaca: "Üzerimdeki pantolon 30 yıllık."

  • 26 Mart 2013 Ntvmnbc
    TEMA Vakfı Onursal Başkanı Hayrettin Karaca, insanların tüketerek değil, paylaşarak mutlu olacakları bir dünyaya ihtiyaç olduğunu belirterek, "Ben ihtiyacım olmadan tüketmiyorum. Üzerime giydiğim pantolon, 30 yıllık," dedi.

    Türkiye Erozyonla Mücadele ve Ağaçlandırma (TEMA) Vakfı Onursal Başkanı Hayrettin Karaca, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Bursa İl Koordinatörlüğü tarafından Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nda (BTSO) düzenlenen ''Takım Çalışması ve Kişisel Gelişim'' konulu toplantıda yaptığı konuşmada, kırkın üzerinde ödül aldığını belirtti.

    "Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma ödülünü aldım," diyen Karaca, şöyle konuştu:
    "Bundan daha büyük ödül olacağını zannetmiyorum. Ben o ödülün bana verdiği görevleri yapmak zorundayım. Demek ki yaşanabilir bir dünya oluşturmak için çalışmalıyım. Gücümün yettiği kadar çalışmaya devam ediyorum. İnsanların tüketerek değil, paylaşarak mutlu olacakları bir dünyaya ihtiyaç var. Ben ihtiyacım olmadan tüketmiyorum. Üzerime giydiğim pantolon, 30 yıllık. Biz Atatürk'ün gösterdiği yolda gitmek zorundayız. 'Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez' diyor. TEMA olarak işte bunun icabı neyse onu yapmak zorundayız. TEMA bir dünya kurtuluş hareketidir."

    Törende, Hayrettin Karaca'ya "Türkiye Kalite Ödülü", Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a da "Kalite Şehri Farkındalık Ödülü" verildi.

    Haberin detayına ulaşmak için tıklayınız.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu