YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 18 Aralık 2012

Ekolojik pazarın doğum günü

  • 14 Aralık 2012 Ntvmsnbc
    Buğday Derneği ekolojik pazarlar projesinin ikinci halkası olan Kartal %100 Ekolojik Pazar, 20 Aralık’ta üçüncü yaşını dolduruyor.

    Buğday Derneği ve Kartal Belediyesi'nce 20 Aralık 2009 tarihinde açılan İstanbul’un ikinci ekolojik pazarı "Kartal %100 Ekolojik Pazar" üç yaşında.

    Kartal halkına ve komşu ilçelere üç yıldır hizmet vermeyi sürdüren Kartal %100 Ekolojik Pazarın doğum günü, 23 Aralık Pazar günü, pazar alanındaki etkinlik çadırında saat 11:00’den itibaren mısır patlatarak, kestane pişirerek, çeşitli performanslar, çocuklara özel etkinlikler ve tezgahlarda yapılacak indirimlerle kutlanacak.

    Kartal %100 Ekolojik Pazarın müdavimi, efsane müzisyen, Moğollar’ın bas gitaristi Taner Öngür -AVAM kutlamada bir konser verecek.

    %100 Ekolojik Pazarların sadece ticari bir alan olmasının ötesine taşınmasında öncü olan Kartal %100 Ekolojik Pazarda, etkinlikler için kurulan çadırın yanı sıra ekolojik mimari örneği olan saman balyaları ile örülmüş Saman Kafe de bulunuyor. %100 Ekolojik Pazarın kurulduğu pazar günleri, sadece pazardan alınan organik girdili gıdaların sunulduğu Saman Kafe ile Kartal %100 Ekolojik Pazar, organik ürün kullanıcıları ve ekolojik yaşam destekçileri için çok daha cazip hale geldi.

    Haberin detayına ulaşmak için tıklayınız.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu