YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 07 Mayıs 2012

Alman işadamları verimlilik için Türkiye'ye geliyor

  • 4 Mayıs 2012 Yeşil Ekonomi
    Alman – Türk Ticaret ve Sanayi Odası enerji verimliliğine yönelik iş gezisi düzenliyor.

    Alman – Türk Ticaret ve Sanayi Odası'nın 08 – 11 Mayıs 2012 tarihleri arasında  Federal Almanya Ekonomi Bakanlığı desteğiyle İstanbul’da sanayide enerji verimliliği konusunda uzman şirketlerin katıldığı bir iş gezisi düzenleyeceği açıklandı.

    Bu iş gezisi kapsamında  08 Mayıs 2012, Salı günü Point Hotel Taksim’de, Alman firmalar ile Türk firmaları biraraya getirerek firmalar arasında iş birliği gerçekleştirme amacı ile “Sanayide Enerji Verimliliği” konulu bir sempozyum gerçekleştirilecek. Almanca-Türkçe simültane tercüme yapılacak olan etkinliğe katılım ücretsiz olmak ile birlikte kayıt zorunluluğu bulunmakta.

    Bununla birlikte organizasyon kapsamında Türkiye'yi ziyaret edecek olan Alman şirketlerinin yetkilileri 09 - 11 Mayıs 2012 tarihlerinde işbirliği görüşmeleri veya fikir alışverişinde bulunmak için Türk firmaları ziyaret edecek. Alman firmaların yetkilileri ile görüşmek isteyen şirketler bu konuda başvuruda bulunabiliyor.

    Gezi kapsamında düzenlenecek sempozyuma katılmak, Alman firmaları davet etmek veya geziye katılacak firmaların profillerini incelemek için www.dtr-ihk.de/tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

    Haberin detayına ulaşmak için tıklayınız.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu