YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 29 Şubat 2012

"Dünya saati" sürprizi

  • 28 Şubat 2012 Ntvmsnbc
    WWF'nin her yıl düzenledi Dünya Saati etkinliğine katılanları bu yıl ilginç bir sürpriz bekliyor. Etkinliğe katılmak için ise ışıkları söndürmek yeterli...

    WWF tarafından çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen Dünya Saati (Earth Hour) Kampanyası 31 Mart 2012 Cumartesi günü, 20:30-21:30 saatlerinde gerçekleştirilecek.

    En büyük küresel hareket olan Dünya Saati’nin Türkiye’deki katılımcılarını, bu yıl eşsiz bir deneyim bekliyor. Katılımcılar, 31 Mart Cumartesi günü saatler tam 20:30’u vurduğunda www.wwf.org.tr/dunyasaati adresinde bir sürprizle karşılacak. Bu sürprizi yaşamak için ise tek koşul, o saatte ışıkları kapatmış olmak.

    WWF’nin tüm dünyadaki çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla, 2007 yılından beri düzenliği Dünya Saati Kampanyası, Türkiye’de de giderek artan katılımlarla 2009 yılından beri etkin bir şekilde yürütülüyor.

    2011 yılında Türkiye’den onbirlerce kişinin ve 250’nin üzerinde kurumun destek verdiği kampanyada doğudan batıya doğru ışıklar bir bir kapanırken, Boğaziçi Köprüsü hareketin Asya’dan Avrupa’ya geçişinin sembolüydü.

    Haberin detayına ulaşmak için tıklayınız

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu