YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 21 Temmuz 2011

Ölüdeniz'e bakanlık incelemesi

  • 20 Temmuz 2011 Radikal

    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı ölüdeniz beldesinde atık yağ birikmesi sonucu yaşandığı öne sürülen deniz kirliliğiyle ilgili inceleme başlattı

    Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Ölüdeniz beldesinde yaşandığı öne sürülen deniz kirliliğiyle ilgili inceleme başlattığı bildirildi.

    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada, bası basın yayın organlarında, Ölüdeniz beldesinde yaşanan deniz kirliliğiyle ilgili haberlerin yer almasının ardından Bakanlığın harekete geçtiği belirtildi. Muğla Valiliği koordinasyonunda, Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden Özel Çevre ve Koruma Kurumu Şube Müdürü başkanlığında bir inceleme heyeti oluşturulduğu bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

    "Kurulan inceleme heyeti, atık yağ birikmesi sonucu kirlendiği iddia edilen Ölüdeniz’den numune alacak. Bu numuneler hem Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğümüz tarafından hem de Bakanlığımız laboratuvarında tahlil edilecek ve 24 saat içinde elde edilecek ön sonuç neticesine göre gerekli tedbirler alınacaktır."

    Haberin detayına ulaşmak için tıklayınız

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu