YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 15 Ocak 2009

TSKB'nin de Katıldığı 1. Uluslararası Enerji Verimliliği Forumu Başladı

  • 15.01.2009

    Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Sergisi kamu, özel ve sivil toplum örgütlerinin işbirliği, desteği ve büyük bir katılım ile hazırlanan 28. Enerji Verimliliği Haftası kapsamında WOW Convention Center Yeşilköy / İstanbul’da düzenleniyor.

    Ziyaretçiler hem özel sektörün standlarında enerji verimli ürünleri hem de enerjiyi verimli kullanmaya ve enerjiyi bütün unsurları ile tanıtmaya yönelik interaktif bilgileri, enerji kaynaklarını, enerji üretim ve tüketim süreçlerini konu alan maket, düzenekler ve sistemleri görebilecekler hem de düzenlenecek olan Forum da Enerji Verimliliği konusunda mevcut durum, stratejiler, ihtiyaçlar ve senaryoları izleyebilecekler.

    Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) bu yıl ilk kez düzenlenen Ulusal Enerji Verimliliği Forumu’na katılan tek finans kuruluşu. Türkiye’de ISO:14001 sertifikalı Çevre Yönetim Sistemi’ne sahip ilk banka olan, verdiği tüm kredilerde çevresel etki boyutunu dikkate alan Türkiye’nin Çevreci Bankası TSKB, açacağı standta katılımcılara ürünleri hakkında bilgi verecek ve yenilenebilir enerji ve çevre konularda sağladığı özel finansman olanaklarından bahsedecek. İktisat Bölüm Müdürü Refik Akıncı ise forumun ikinci gününde ‘Enerji Verimliliği Projelerinin Finansmanı’ başlıklı bir konuşma yapacak.

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu