YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 12 Kasım 2008

Balık Çiftliklerine Ziyaret

  • 11.11.2008 NTVMSNBC

    Meclis Çevre Komisyonu üyeleri, Bodrum'da, çevrecilerin büyük tepki gösterdiği balık çiftliklerinde incelemelerde bulundu.

    Önce harita üzerinden balık çiftliklerinin yerini öğrendiler, sonra da çiftlikleri yerinde incelediler. İncelemenin ardından Nuri Uslu şunları söyledi: "Bodrum ve civarındaki balık çiftlikleri üzerine yaptığımız araştırmada -tabii buradaki kurulu bulunan balık çiftlikleri daha önceki yıllarda kurulduğu için biraz kıyıya yakın mesafede kurulmuş. Ancak daha sonra çıkarılan kanun ve yönetmelik çerçevesinde ve şu anda da devam eden ÇED çalışmaları tamamlandıktan sonra uygun koordinatlara taşınacağını ve taşınmış olan bazılarını gördük. Gördüğümüz kadarıyla da pek deniz kirletici unsurlara rastlamadık. Bu doğrultuda çalışmalarımızı ve değerlendirmelerimizi daha sonra komisyondaki arkadaşlarımızla tekrar değerlendirip komisyon raporumuzla ilgili maddeleri geçireceğiz"

    Komisyon üyeleri gezi boyunca çevrecilerle görüşmedi. Gezinin ardından üyeler kendilerine hediye edilen balık kolileri ile Ankara'ya döndüler.

    http://yesil.ntvmsnbc.com/Haberler/HaberDetay.aspx?HaberId=751
        

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu