YUKARI

Haberler

Eklenme Tarihi: 11 Ağustos 2008

CNN Türk’ten “Ormanı Yaşat” Kampanyası

  • CNN Türk CNN TÜRK, 11 Ağustos Pazartesi gününden itibaren Çevre ve Orman Bakanlığı’yla birlikte Antalya’da yanan ormanlarımızın yerine yeni fidanlar dikilmesi için “Ormanı Yaşat” kampanyasını başlatıyor. 

    Türkiye’nin ormanlarının 12 milyon hektarı sahil şeridinde yer alıyor ve bunların %58’i risk altında. Yanan 1 hektarlık alan içinse 6000 YTL gerekiyor.

    Ağustos ve Eylül ayı boyunca devam edecek kampanya Pazartesi günü saat 14.00’te Zeynep Özyol’un Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile yapacağı özel röportajla başlıyor.

    Kampanya boyunca yapılacak özel yayınlarda; yangına karşı alınması gereken önlemler, yangın esnasında yapılması gerekenler gibi bilinçlendirici yayınlar ve haberler ekrana taşınacak.

    Kampanyaya destek vermek isteyenler tüm operatörlerden “ANTALYA CNNTÜRK” yazıp 1923’e mesaj göndererek ya da T.C. Ziraat Bankası 1923 numaralı hesaba “ANTALYA CNNTÜRK” yazarak bağış yapabilecek.

    28 Ağustos Perşembe günü Cüneyt Özdemir’in sunacağı Aspendos’tan yapacağı özel yayında bir çok ünlü konuğun katılımıyla orman yangınlarına dikkat çekilecek ve “Yaktığımızın yerine koyalım”  sloganıyla yeni fidanların dikilmesi için bağış toplanacak

Çocuklar İçin

Keşfet ? Öyküler Kitap Kurdu